Tervetuloa vastaanotolle osoitteeseen:

Pohjolankatu 28, 87100 Kajaani

 

Jäsenkorjaaja Kajaani

Tuntuuko, että keho kaipaa huoltoa ja tasapainoa? Minä olen Kimmo Leinonen, jäsenkorjaaja Kajaanissa, ja tarjoan perinteistä jäsenkorjausta kehosi hyvinvoinnin tueksi.

Mitä on perinteinen jäsenkorjaus?

Perinteinen jäsenkorjaus on vanha suomalainen hoitomuoto, joka keskittyy kehon nivelten, lihasten ja sidekudosten tasapainottamiseen. Se perustuu kehon kokonaisvaltaiseen käsittelyyn ja pyrkii palauttamaan kehon luonnollisen liikkuvuuden ja toiminnallisuuden. Hoidossa käytetään pehmeitä ja venyttäviä tekniikoita, jotka ovat lempeitä mutta tehokkaita.

Jäsenkorjaus voi auttaa moniin vaivoihin, kuten:

  • Selkä- ja niskakipuihin
  • Nivelten jäykkyyteen ja kipuihin
  • Lihasjännityksiin ja -kipuihin
  • Päänsärkyihin ja migreeneihin
  • Urheiluvammoihin

Hoito sopii kaikille, jotka haluavat parantaa kehon toimivuutta ja lievittää kipuja luonnollisin keinoin.

Jäsenkorjaaja Kajaanista tutkii asiakkaan kättä

Mitä voit odottaa käynniltäsi?

Aloitan jäsenkorjauksen aina perusteellisella kartoituksella. Käymme läpi mahdolliset vaivasi ja toiveesi, jonka jälkeen teen kehosi tarkastelun ja aloitan hoidon. Käytän pehmeitä venytyksiä ja manipulaatioita, joilla vapautan jännityksiä ja parannan nivelten liikkuvuutta.

Hoidon jälkeen olo on usein kevyempi ja liikkuvuus parantunut. Moni asiakkaistani kertoo, että kipu ja jännitys lievittyvät merkittävästi jo ensimmäisen käynnin jälkeen.

Kivet luonnon helmassa pinottuna kasaan kuvastavat rauhallista mielukuvaa jonka hieroja Kajaanista saa aikaan
Jäsenkorjaaja Kajaani

Varaa aikasi jäsenkorjaukseen

Älä anna kipujen ja jännitysten haitata elämääsi. Varaa aikasi perinteiseen jäsenkorjaukseen ja anna minun auttaa sinua kohti parempaa hyvinvointia. Ota yhteyttä ja kysy lisää, olen täällä sinua varten. Tutustu myös muihin palveluihini ja hintoihin täältä.